A táplálkozás mellett a szépség is fontos

Napjainkban kiemelten fontos az egészséges táplálkozás. Sőt, talán még jobban is, mint valaha. Gondoljunk csak bele, hogy hány betegség és probléma adódik abból, hogy nem táplálkozunk helyesen vagy nem túl kiegyensúlyozott a táplálkozásunk. Legfőképpen igaz ez Magyarországon, ahol a vezető halálozási ok a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint az ebből adódó betegségek. Ezen könnyen lehetne javítani azzal, ha sokkal jobban odafigyelnének az emberek a táplálkozásukra, sokkal jobban megválogatnák, hogy mit esznek és mit vásárolnak, hiszen nagyon sok minden már ott dől el, hogy mit teszünk a kosarunkba.

Nálunk szerencsére ez nem így van a családban, mert mi nagyon tudatosan odafigyelünk arra, hogy mit eszünk. Szerintem egyébként ez nem annyira nehéz, mert tulajdonképpen csak megszokás és odafigyelés kell hozzá. Ha fokozatosan és tudatosan hozzászoktatjuk a családot is, akkor pedig nagyon könnyen az életünk részévé válhat.

Nálunk például a háztartásban nincsenek olyan alapanyagok, mint az étolaj vagy a margarin. Ha egy kicsit utánaolvasunk, akkor könnyen megtalálhatjuk, hogy ezek az élelmiszerek egyáltalán nem arról híresek, hogy nagyon egészségesek lennének és a szervezetnek szüksége lenne rá. A margarin például nagyban hozzájárul rengeteg olyan betegség kialakulásához, amit egészen egyszerűen meg tudunk előzni azzal, ha száműzzük az életünkből. Az étolaj persze egy kicsit más, mert teljes mértékben nem tudjuk kiiktatni, hiszen a legtöbb étteremben és kifőzdében biztos, hogy ezzel főznek, viszont nagyban tudjuk csökkenteni a fogyasztását, ha elég tudatosak vagyunk.

A kiegyensúlyozott és megfelelő táplálkozás alapfeltétele, hogy minél változatosabb legyen az étrendünk. Ez azt jelenti, hogy ha nagyjából mindig ugyanazt esszük, akkor ne is várjunk csodákat. Fontos lenne, hogy a húsok mennyiségét csökkentsük viszont a halak fogyasztásának mértékét pedig növeljük. Emellett mindenképpen ajánlott a megfelelő gyümölcs és zöldség bevitele. Ezeknél fontos megjegyezni, hogy mindig érdemes idényjellegűt és lehetőleg hazait fogyasztani, mert ezzel még a környezetet is nagyban tudjuk védeni.

Nálam nem csak a táplálkozás nagyon fontos, hanem a kinézet és az arcom szépsége is. Ezért választottam és használom már régóta az InstanTENSE Plus emelő hatásű szérumot, melyet a www.instantense.hu oldalról rendeltem meg és rendelek meg mostanában is. Korábban sok problémát okoztak a szem alatti táskák, de ennek a szérumnak a segítségével sikerült nagyon szépen helyretennem.

Bizony, a szem alatti táskák sok embernél problémát jelentenek. Alapvetően az idő előre haladtával sokaknál kialakul, de emellett még számos oka lehet annak, hogy miért jelenik meg puffadás és enyhe duzzanat formájában. Miért van ez így? Egészen egyszerűen azért, mert az idő múlásával vagy öregedéssel a szervezetünkben található kollagén mennyisége folyamatosan csökken, amely azért lényeges, mert ez a feszes bőr és izmok talán legfontosabb alkotóeleme. Ennek köszönhetően a szem környékén található szövetek is meggyengülnek. Az esetek nagy részében ez, úgymond, természetes és nem jelent problémát vagy nem utal betegségre, de bizony sokaknál inkább a hiúságunkat sérti és inkább esztétikai szempontból szokta zavarni a legtöbbünket.

A szem alatti táskák kialakulásának az öregedés mellett lehetnek még lelki és nem lelki okai is. A nem lelki eredetű okok mellett szokták említeni például a nem megfelelő alvást. Hányszor fordult már elő, hogy nem aludtunk eleget, kialvatlanok voltunk és úgy keltünk föl mintha “bevertek” volna nekünk. Ez talán senkinek sem újdonság, mindenkivel előfordult már. Persze emellett nem tesz jót neki a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás és a rengeteg napozás sem. Az sem túl jó, ha rajtahagyjuk a sminket, mert ez irritálhatja a szem környékét, illetve még nagyon fontos szerepet játszhatnak az örökletes tényezők is, hiszen ha a szüleink is hajlamosak erre, akkor nagy valószínűséggel mi is örökölhetjük.

A lelki és mentális okok között szokták említeni azt, amikor valami nincs rendben az életünkben. Ennek rengetegféle fajtája és oka lehet. Ilyenkor érdemes kicsit átgondolnunk azt, hogy mi az, ami éppen nem stimmel az életünkben és megpróbálni változtatni rajta.

Mindezen problémák miatt alakulhatnak ki nagyon sokaknál ezek a bizonyos táskák, amin nagyban tud segíteni az Instantense Plus emelő hatású szérum. Magát a készítményt a Laumar cég gyártja, melynek központja Como-ban található. Fő profiljuk a különböző kozmetikumok gyártása, fejlesztése és kutatása. Már évtizedek óta a szépségiparban tevékenykednek. A legújabb kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően igazán prémium minőségű és abszolút hatékony szérumokat készítenek. Nagyon fontos a felhasználóik magas elégedettsége, ezért is dolgoznak együtt különböző bőrgyógyászati cégekkel és egyetemek szakembereivel. A termékeket komoly klinikai vizsgálatoknak vetik alá, amelyet a a BioBasic Europe végez.

szem alatti táskák

Hogyan kell használni a már említett szérumot?

A használat roppant egyszerű és praktikus. Először is, mint oly sok más krém vagy szérum esetében meg kell mosni az arcunkat, majd szárazra kell törölni. Ezután egy kisebb mennyiséget ki kell nyomni az ujjhegyünkre, amit finom mozdulatokkal kenjünk szét a problémás területen- vagyis ez esetben a szemünk alatt-, majd pedig várjunk egy picit, amíg a krém teljesen be nem szívódik a bőrbe. Ez nagyjából pár másodpercet vesz igénybe. A beszívódás után pedig érdemes még pár percet várni azért, hogy a szérum teljes egészében beszívódjon és kifejthesse jótékony hatását. Vagyis nem ajánlott már egyből rohanni, futni, hanem egy rövid ideig pihentessük még.

Mivel mindenkinek más és más a bőre, így előfordulhat, hogy túl keveset vagy pedig túl sokat viszünk fel a szérumból. Ha egyáltalán nem látunk semmilyen változást, akkor elképzelhető, hogy egy picivel több mennyiséget kell felvinni. Ha esetleg túl sokat vinnénk föl a bőrünkre, akkor akár vékony porszerű réteg ülhet ki a bőrre. Ez esetben ezt le kell törölni és egy újabb réteget kell felvinni már kisebb mennyiséggel. Lényeg, hogy mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy mi az a mennyiség, ami pont elegendő a bőre számára.

Az ajánlott mennyiség napi maximum kétszeri krémezés. A krém felvitele után lehet használni sminket, de csakis olajmenteset, ugyanis az olajos tartalmú sminkek nagyban csökkenthetik a szérum jótékony hatását. Az egyéb hidratáló krémet az arcszérum használata előtt minimum 20 perccel érdemes felvinni a bőrre azért, hogy bőven legyen ideje felszívódni.

Azért is szeretem ezt a szérumot vagyis jobban mondva azért is szeretek ettől a cégtől rendelni, mert a megrendelés után már egy munkanapon belül kiszállítják és ráadásul teljesen ingyenesen, nem számítanak fel érte semmilyen díjat. Ha valaki nem Magyarország területére rendeli meg, hanem mondjuk valamelyik szomszédos országba, abban az esetben is csupán 990 Ft-ot számolnak fel érte.

Kétféleképpen is lehet fizetni a termékért. Vagy átvételkor a futárnak, készpénzben vagy kártyával is. Emellett pedig megrendeléskor közvetlenül a honlapon, szintén kártyával is ki tudjuk fizetni. Ha valamiért nem tetszik a termék vagy nem válik be, akkor sincs semmilyen probléma, hiszen 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak érte.

A megrendelés roppant egyszerű és gyors, csupán 1-2 adatot kell megadnunk magunkról és legfőképpen a szállítási címet, ahová a futár kiszállíthatja a terméket és már kész is. Ha bármilyen problémánk lenne, akkor pedig a honlapon található ügyfélszolgálati telefonszámot kell hívni.

Én nagyon meg vagyok vele elégedve és amióta csak használom, azóta ajánlom másoknak is.