Az egészséges ételeket valamin tárolni kell

Néhány éve egy komoly egészségügyi probléma után döntöttem el, hogy változtatnom kell az addigi egészségtelen étkezési szokásaimon és életmódomon. Beiktattam a mindennapjaimba a sportot, több nyers zöldséget és gyümölcsöt ettem, és igyekeztem minél kevesebb húst enni, azokból is inkább a fehér húsokat. Ez meg is látszott elég gyorsan nem csak a külsőmön, hanem abban is megmutatkozott, hogy sokkal energikusabb lettem, és jobban bírtam szusszal is a mindennapokat. A visszamennék az időben, biztosan nem ennék annyi egészségtelen ételt, mint amennyit az évek során elfogyasztottam. Nem is tudtam, mennyi dologból kimaradtam amiatt, hogy túlsúlyos és egészségtelen voltam.

Az életmódváltásommal egy időben elkezdtem piacra is járni, hiszen ott sokkal jobb minőségűek az alapanyagok és legalább a hazai kistermelőket is támogatom a szupermarketek helyett. Minél több mindent vittem haza, szembesültem azzal, hogy bizony sem a konyhában, sem a kamrában nincs elég helyem, hogy tárolhassam a megvásárolt zöldségeket és gyümölcsöket. Nem volt mit tenni, kellett valami eszközt szereznem, ami megoldja a problémáimat, viszont nem tudtam, hogy hol is kezdjem. Kihez máshoz fordulhattam volna segítségért, mint édesapámhoz? Ő az, aki minden ilyen témában otthon van, és általában azokat a helyeket is ismeri, ahol érdemes körülnézni. Ő ajánlotta a rackinglog.hu oldalt, ahol olyan polcrendszereket árulnak, ami meg tudja oldani a hozzám hasonló helyzetben lévők problémáját.

Apukám a salgó polcot ajánlotta figyelmembe, hogy érdemes lenne megnéznem, mert egyszerű, gazdaságos és praktikus rendszerről van szó. Ez egy nagyon széles körben használt polcrendszer, ami elemekből van összerakva. Elég vonzó volt számomra, amikor azt olvastam, hogy a vállalat által forgalmazott termék tanúsítvánnyal, gyártói garanciával rendelkezik, minőségi alapanyagokból készült a legmodernebb gyártástechnológiával. Az ajánlás elég széleskörű volt, ugyanis azt írták a weboldalon, hogy jó lehet logisztikai központoknak és magánszemélyeknek is egyaránt, mert könnyen lehet összeszerelni, nagy a teherbírása, és igény szerint méretre lehet alakítani.

Az oldalon található egy ajánlatkérés fül, amire kíváncsiságból rá is kattintottam. Itt olvastam azt, hogy a cég munkatársai akár ki is jönnek helyszínre és ott felmérést, illetve tervezőmunkát is elvégeznek, ha az ember szeretné. További előnye a polcnak az is, hogy csavarmentes, ennek következtében pedig jóval kedvezőbb áron elérhető, mint a hagyományos, csavaros kivitelű társai, és ezzel együtt nagyobb teherbírású is. De azokra is gondoltak, akik valami különlegesebbet szeretnének, mint a hagyományos fém változat, ugyanis festetten is elérhető. Könnyű összeszerelhetőségének is köszönhetően ez az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb polc az Európai Unióban. Minőségi, horganyzott acélból készül, és természetesen gyártói garancia is jár hozzá.

Az olvasottak alapján nem volt nehéz elhatároznom magam amellett, hogy megvásároljam a salgó polcrendszert. Előzetesen végeztem néhány mérést, mert úgy gondoltam, nincs szükségem arra, hogy kijöjjenek a szakemberek hozzám. Hiszen édesapám mesterember lévén megtanított az ilyen gyakorlati dolgokra, mert nem szerette volna, ha férfiaktól kellene függenem. Ez sikerült is, ma már szinte mindent magamnak szerelek be, építek és javítok meg. A megrendelt polc, amikor megérkezett, szerencsére pont olyan volt, mint amilyet szerettem volna. Már van elég hely, ahol tárolni tudom nem csak a zöldségeket és a gyümölcsöket, hanem minden más egyéb dolgot is, ami eddig a konyhában nem fért el. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a vállalatot és polcrendszert.