Az egészséges táplálkozáshoz hozzátartozik az energetika megléte

Fogyókúrázni kezdtem és ennek az első lépése az volt, hogy átértékeltem, hogy milyen ételeket is fogyasztok. Hiszen egy jó fogyókúra ott kezdődik, hogy a táplálkozásunkat változtatjuk meg. Nem úgy, hogy teljes mértékben megvonunk magunktól mindent, hanem, hogy minőségibb, egészségesebb ételeket fogyasztunk. Ha pedig egy fogyókúra irányt követünk, akkor azt kell betartani, de nagyon sok zöldséggel és víz fogyasztásával, hogy ténylegesen a sejtjeink is meg tudjanak újulni, és elinduljon a fogyás, és a bőr regenerálódása. A fogyásom más mindenképpen előremozdul, nem csak a diéta miatt, hanem mert lakás vásárlásban vagyok. Egy kis bökkenő adódott csak a lepapírozás terén. A lakást magát viszonylag hamar megtaláltam, meg is lepődtem, hogy ilyen gyorsan sikerült elhatározásra jutnom, de belevágtam. Az, hogy az eladó nem volt teljesen felkészült, az már nem az én hibámnak mondható, hiszen hiányzott a lakáshoz tartozó energetikai tanúsítvány, enélkül pedig nem eladható az ingatlan.

Én örülök annak, hogy egy energetikai tanúsítványt is kapok, a ház állapotáról, hiszen ez nekem egy biztosíték, hogy amit mondott az eladó, azt egy külsős harmadik fél is alátámasztja és papírt is készít róla. Úgyhogy azért akadt meg a vásárlás és a szerződés aláírása, mert az eladó késlekedett, eme energetikai tanúsítvány beszerzésével. Ám amikor már sürgette őt az idő be tudta szerezni, ezt a tanúsítványt. El is mesélte, hogy hogyan sikerült pár nap alatt megszereznie. Az interneten nézett utána, hogy milyen lehetőségei vannak energetika tanúsítvány beszerzése téren, hiszen nem tudta, hogy létezik olyan cég, mint amilyenre rátalált, akik a személyes kiszállás időpontjának leegyeztetését követően, még aznap ott tudtak lenni a helyszínen.

Ezt nem másképpen tudják megoldani, mint azt a kiérkező felmérő szakember is elmondta a lakásom régi tulajdonosának, hogy a központból azt a személyt küldik személyesen a házhoz / lakáshoz, aki a legközelebb tartózkodik. Így nagyon egyszerű módon lehet koordinálni a kollégákat, és az ügyfél sem vár a kiérkezésre, akár napokat is. Nagyon jól működő egységről lehet szó, hiszen tényleg mindig a megrendelőik érdekeit tartják szem előtt, és az ő igényeiket szolgálják ki. Tehát kiérkezett a már mostani lakásomba a felmérő szakember, elvégezte a méréseket, és még ott a lakásban elküldte az eredményeket a központba, hogy ott ki tudják értékelni.
Ezzel is időt nyertünk, hogy nem várt azzal, hogy beérkezik a központi irodájukba, és majd akkor átadja a kollégának az adatokat, aki majd elkezd vele dolgozni. Ez nem így volt, hanem rögtön meg be értékelésre a központba. Ez a munkairányítás nagyon tetszett a lakásom eladójának, hiszen megérezte, hogy rövid időn belül megkapja a tanúsítványt, amellyel meg tudjuk kötni a szerződést.

Ez így is lett, hiszen jelezte a kiérkező szakembernek, hogy viszonylag sürgető a tanúsítvány kézhez vétele. A szakember megnyugtatta a lakásom eladóját, hogy ha minden jól megy, már másnap ott lesz a kezében. Ez így is lett, a futár csöngetett is és másnap délelőtt már a kezében tarthatta a tanúsítványt, melyen én nem lepődtem meg, erre számítottam, hogy az átlagos és az átlagosnál jobb besorolás között fog mozogni. Így igazolódott is a feltevésem, már nem volt semmi akadálya a szerződés megírásának, aláírásának. Azóta szerintem a lakásom eladója mindenkinek jó szívvel ajánlja a céget, annak akinek energetikai tanúsítványra van szüksége.