Az egészséges táplálkozásnak köszönhetem a fogyásom, így jöhet a mellfelvarrás

Tavaly nyáron indultam el az életmódváltás útján, amire a túlsúlyom egészségügyi kockázata vezetett rá. Nem csak az bántott tehát, hogy nem éreztem azt, hogy igazán önmagam tudok lenni azokkal a plusz kilókkal, vagy hogy meg kell válogatnom, milyen ruhákat veszek fel, hanem komolyan végiggondoltam, mivel jár az, hogyha folytatom a rendszertelen evést és a mozgásszegény életmódot. Nem az ételekkel volt igazán gond, hiszen világéletemben szerettem a sovány húsokat, zöldségeket, édesszájú pedig egyáltalán nem vagyok – azonban a krumpliról és a tésztaételekről még ha nem is kellett lemondanom, de arányaiban csökkentenem kellett ezek előfordulását a heti étrendemben. A másik nagyon jellemző dolog korábban az volt rám, hogy olykor elfelejtettem akár egy fél napig is enni – délelőtt, akár késő délutánig pár falatot ettem, majd jött az esti, kiadós kajálás.

A fogyásom a szoptatás után megereszkedett melleim állapotán csak még tovább rontott, így elhatároztam, hogy bevállalom a mellfelvarrást, hogy újra magabiztos legyek a bőrömben. Ismerősök közt is körbekérdeztem és sokat kutakodtam a neten, mielőtt meghoztam a végső döntést, és többen is ajánlották nekem a Kelemed Plasztikát, Dr. Kelemen Ottó PhD plasztikai sebész főorvos vezetésével. A honlapjukon is olvasható, hogy a doktor úr immáron több mint huszonöt éve foglalkozik plasztikai sebészettel, így róla valóban elmondható, hogy nagy szakmai tapasztalattal bír. Nekem ez már nagy pozitívum volt, hiszen számos kérdés merült fel bennem a műtéttel kapcsolatban, és megnyugtató számomra, hogy a doktor “sok mindent látott már”. A Kelemed Plasztika weboldaláról tehát megtudhatjuk többek között, hogy a doktor úr a pácienseket holisztikus szemlélettel kezeli, azaz figyel a testre, a lélekre és a szellemre egyaránt. Ez úgy gondolom, nagyon becsülendő a mai világban, főleg egy ilyen területen, mint a plasztikai sebészet. Nem mindegy, ki miért adja a fejét a műtétre. Én tudtam, hogy a testemmel való tökéletes komfortérzethez szükségem van erre a műtétre, és immáron azt is tudtam, hogy megtaláltam mindehhez a tökéletes plasztikai sebészt és szakmai team-et. A mellfelvarrás, csakúgy, mint a többi plasztikai műtét, előzetes konzultáció(ka)t igényel, ahol részletesen átbeszélésre kerül például az is, mik a várható eredmények, mire készüljünk a műtét utáni gyógyulási szakaszban, satöbbi. Az elég gyakori például, hogy a hölgyek mellfelvarrás mellé igénybe veszik a mellnagyobbítási lehetőséget is, bár ez a két műtét gyakran nem egy időben történik, mégis gyakran együtt jár. Mivel én a melleim méretével tökéletesen elégedett voltam, és a doktor úr szerint is szép forma várható végeredményül, így az altatásos mellfelvarrás mellett döntöttem.

Közeleg a mellfelvarrásom ideje, már egyre izgatottabb vagyok, de érzem, hogy a lehető legjobb kezekbe kerültem a Kelemednél!