Az új italhűtőnkben egészséges italokat és smoothie-kat is tartunk majd

Nemrég megnyitottuk aprócska, de imádni való pékségünket. Az üzemeltetéshez szükséges legfontosabb dolgokat (pl. a sütemények készítéséhez szükséges gépek) már mind beszereztük. De néhány extrább eszközre is nagyon vágyom még. Szeretnék például egy italhűtőt, amiben a mindenki számára jól ismert üdítők mellett vásárlóink egészséges italokat és finom smoothie-kat is találhatnak majd. És nagy álmom egy jégkásakészítő gép is a nyári meleg napokra. A Google a barátunk, úgyhogy az interneten kezdtem utánajárni annak, hol szerezhetnék be ilyen eszközöket. Keresgélés közben akadtam rá az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalra, azzal együtt pedig az rdealer.hu nevű weblapra.

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon nagyszerű italhűtők várnak

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer weboldalon italhűtő készülékeket és berendezéseket találhatunk. A kiváló olasz gyártóktól származó, rendkívül kedvező árú gépek között használt és új eszközt egyaránt találunk. A kínálat pedig többféle vásárlói igény kielégítésére is képes. Vehetünk például kisebb méretű, akár pult alá vagy pultra elhelyezhető hűtőkészüléket. És nagyobb méretű, álló hűtőberendezést is. Sőt, olyan italhűtőket is tudunk vásárolni, amelyek annak ellenére, hogy aránylag nagy fogyasztású elektronikai eszközök, mégis környezetbarát termékek.

Szerezz be minden konyhai gépet az Rdealer Grouptól!

Az Italhűtő, borhűtő | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldal egyébként az Rdealer Group nevű cég weboldalának, az rdealer.hu-nak az italhűtőket bemutató aloldala. Az Rdealer Group egy különféle kis- és nagyipari elektronikus eszközöket forgalmazó cég, amely vendéglátóipari egységek (pl. pizzériák, cukrászdák, fagyizók stb.) konyháiban szükséges elektronikai eszközöket és egyéb fontos kiegészítőket árusít. De kínálatukban vásárolhatnak maguknak például remek pizzatészták készítéséhez való dagasztógépet olyan személyek is, akiknél egy kicsit nagyra nőtt a család.

Gépeik között a különféle előkészítésben szerepet játszó gépek, a konkrét ételek és/vagy italok készítéséhez való eszközök, továbbá a tároláshoz és a konyha tisztán és rendben tartásához is találunk fontos eszközöket. Számomra külön jó hír, hogy az rdealer.hu kínálatában jégkásakészítő-gépeket is láttam.

Az rdealer termékeitől nem csak hatékony és hosszú távú munkavégzést kaphatunk, hanem tökéletes ételeket és italokat, amelyek elégedett vevőket garantálnak. Érdemes tehát őket keresni, ha valamilyen konyhai gépre lenne szükség valamilyen vendéglátó helység konyhájába. A kapcsolatfelvétel lehetőségeit az oldalukon megtaláljuk. Személyesen alapvetően két telephelyen tudjuk megtalálni őket, de természetesen egyeztethetünk velük e-mailben és telefonon is.

Engem nagyon érdekel a náluk látott italhűtő-választék, és megnéznék egy jégkásakészítőt is. Szóval szerintem befejezem a szövegelést, és meg is keresem őket…