Egészséges ételek az esküvői vacsorán, szelfifal a buliban

A selfie fal szerintem remek dolog, legalábbis a mi esküvőnk hangulatát igazán feldobta. Amikor elkezdtük szervezni, tervezni a nagy napot, már tudtuk, hogy nem a hagyományok mentén szeretnénk lebonyolítani ezt. Tudtuk, hogy egészséges, természetes és helyi ételeket szeretni. Persze ebbe beleférnek a hagyományos ízek és fogások is, de a koncepciónk szerint nem használtunk tartósítószeres, és más országból származó alapanyagokat lehetőség szerint. Ezzel egy picit a régmúltba tértünk vissza.

És a dekorációnál is megpróbáltunk környezettudatosak lenni, szerintem sikerült. A vacsora mindenki tetszését elnyerte egyébként, mert különleges volt és mégis a maga nemében egyszerű. Az egészséges táplálkozásról persze megoszlanak a vélemények, még a szakemberek sem értenek egyet abban, hogy mi is az egészséges. Így mi sem gondoltuk azt, hogy majd megmondjuk mindenkinek a tutit, és belekényszerítjük az embereket abba, amivel nem értenek egyet, amiben nem is hisznek. Így a hármas alapelv, a természetes, helyi és szezonális ételek mentén terveztük meg a menüt.

A szelfigép ötlete pedig már szintén az elején felmerült és nem is volt kérdés, hogy a selfeigep.hu selfie fala lesz a mi nagy segítségünkre a hangulat fokozásában. Hogy mi is az a szelfigép? Egy doboz, amiben van egy profi tükörreflexes fényképezőgép és egy magas minőségű fotónyomtató. Előtte egy háttér és sok-sok vicces és vidám kellék. A selfie fal pedig lehet fehér és színes is, többféle lehetőség közül is választhatunk, ha a selfigep.hu-nál bérelünk gépet.

Amit lehet egyébként 4, 6 vagy akár 8 órára is bérelni. Sőt, ha a helyszínen kiderül, hogy már letelőfélben van a bérlési idő és még sorakoznak az emberek, hogy fotózkodhassanak, akkor van lehetőség a hosszabbításra.

A selfie fal és a szelfigép nagyszerű hangulatot teremt, hatalmas kacajokat, vidámságot és maradandó élményeket is kínál.