Egészségmegőrzés, fogyókúra és a stressz

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem sikerült felszednem pár kilót a karantén alatt. Tipikusan az az ember vagyok, aki unalmában képes kifosztani a hűtőt, a pandémia idején pedig a mozgásterem igencsak beszűkült, így elmondható, hogy az az időszak eléggé mozgásszegényen telt. Elhatároztam, hogy jobban oda fogok figyelni a táplálkozásra, hogy egészségesebben, kiegyensúlyozottabban étkezek, és mellőzöm az unalomból történő nasizást is, fogyókúra gyanánt.

A legjobb fogyókúra azonban a stressz. Én legalábbis akkor fogytam a leglátványosabban, amikor ideges voltam, és nem ettem semmit, mondhatni egész napokat böjtöltem. Volt ugyanis abban az időben pár magánéletbeli problémám, amit nem szeretnék most részletezni, viszont azt elmesélem, hogyan járult hozzá a stressz alapú fogyókúrámhoz a laptopom.

Először is, már az önmagában idegesítő, hogy iszonyatosan lassú, de ehhez még úgy ahogy hozzászokik az ember. Azonban ha felrakom töltőre, van áram, és mégsem tölt, az azért már tűrhetetlen. Úgyhogy azon is idegeskedtem, hogy mi lehet a baj, most elveszett minden még el nem mentett munkám, minden tárolt adatom, mihez kezdjek.

Egy barátom azonban sokat segített. Nem, nem informatikus vagy laptop szerelő, viszont ismert egy nagyon jó céget, amely nem más, mint a Pcmentor szerviz. Gyorsan és pontosan dolgoznak, megfizethető áron. Minden nagyobb laptop gyártóval kapcsolatban állnak, így a tönkrement alkatrészek cseréje sem okoz nekik gondot.

Budán és Pesten is van nekik üzletük, bevittem a laptopot a hozzám közelebbibe, ahol elmondták, mik lehetnek a probléma lehetséges okai, mennyi időbe telik majd kijavítani, és azt is, hogy mennyibe fog kerülni.

Pár napon belül már telefonáltak is, de nem azért mert elkészültek, hanem mert a teljes körű bevizsgáláskor találtak egy másik problémát is, viszont annak a javítása emelne az áron, megcsinálhatják-e. Szóval kommunikációból jeles. Mindent megbeszéltünk, és hamarosan mehettem is a gépért. Nem ért fizetéskor kellemetlen meglepetés, végig kedvesek voltak.

Azóta pedig a laptopom tölt is, működik is, ráadásul sokkal gyorsabb is, mint előtte volt. Így lettem én is elégedett Pcmentor szerviz ügyfél. És azóta le is fogytam, szóval most már jól is nézek ki.