Életmód blogot és webshopot indítok

Annyira megváltoztatta az életemet a saját fogyásom és az életmódváltásom, hogy szeretném másokkal megosztani ezt a sikersztorit, hátha tudok segíteni valakinek, aki hasonló helyzetben van, mint én néhány évvel ezelőtt. El is határoztam, hogy az egészséges táplálkozást népszerűsítő és tabuk nélkül boncolgató blogot kezdek el írni, amihez egy webshopot is csinálok és azokat a táplálék kiegészítőket, vitaminokat fogom árulni, amik nekem nagyon sokat segítettek és mindegyikről őszintén megosztom a tapasztalataimat. Én azt vallom, hogy akkor igazán hiteles egy reklám, ha valaki olyan ajánlja a terméket, aki maga is rendszeresen használja, van vele tapasztalata és nem most kezdte el szedni az adott vitamint például.

Ezeket a gondolatokat szerettem volna megosztani, úgyhogy bele is kezdtem a weboldalba. Nem vagyok szuper informatikából, de rémlett az egyetemről, hogy a tárhely bérlés lesz a varázsszó nekem, kerestem is egy ezzel foglalkozó céget. Miután elküldtem nekik az érdeklődésemet, részletesen átbeszéltük, hogy mik az elképzeléseim, milyen weboldalt szeretnék, kik lennének a célközönség, a webshop mekkora lenne és milyen látogatottságra számítok, ilyesmik. Sokat ezek közül még csak homályosan tudtam megfogalmazni, de segítettek az informatikusok letisztázni a dolgokat, mégis csak nagyobb szakrételemmel és tapasztalattal rendelkeznek a webshopok és weblapok terén, mint én. Örültem a barátságos, kedves hozzáállásnak, ahogy kezeltek, mint ügyfelet, mert a szívemre vettem volna, ha lekezelően viselkednek velem pusztán azért, mert az informatikában kevéssé jártas nő vagyok.

Hosszas tanakodás és egyeztetés után kiválasztottuk a számomra megfelelő tárhely csomagot, ami induló webshopoknak és kisvállalkozásoknak lett kitalálva. Az ára is ehhez igazodott, úgyhogy korábbi félelmeim, miszerint rengeteg pénzembe fog kerülni ez az egész projekt, megdőlni látszottak. Az öt napos próbaidőszak alatt még finomítottunk egy-két dolgon, de összességében elégedett voltam mindennel, úgyhogy elindulhatott élesben az egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatos blogom és webshopom. Külön öröm volt a számomra, hogy éjjel-nappal elérhető telefonos ügyfélszolgálata van a cégnek, úgyhogy a hajnali órákban érkező kérdéseim és ötleteim azonnal értő fülekre találtak és nem kellett mindig személyesen elvándorolnom a cég központjába. A tárhely ára havi bontásban került meghatározásra, de mivel hosszú távra tervezek, ezért rögtön egy évre írtuk alá a szerződést és így még kedvezményt is kaptam az amúgy is ügyfélbarát árból.