Ezt a nyári gumi akciót ki kell használni

Már egy ideje próbálkozom egészségesen étkezni, de nagyon nehéz volt belevágnom. Nagyon nehezen vettem rá magam, ennek pedig több oka is volt. Egyrészt sajnos az egészségtelen ételek, mint például a chipsek, péksütemények és társaik túlságosan is finomak, másrészt pedig ha valaki teljesen egészségesen akar étkezni, annak mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia. A különféle egészségesnek mondható lisztek, alapanyagok és zöldségek, na meg persze a gyümölcsök is nagyon sokba kerülnek. Persze, az ember megveszi, de akkor is drága. Ezek miatt döntöttem úgy, hogy igyekszem kialakítani egy egyensúlyt, és meg is tartani azt. Így pedig elég változatos és viszonylag egészséges étkezést tudtam kialakítani. Amit azért is szorgalmaztam, mert bevallom, nagyon nehezen mondok le például a bolti chipsről, és alkalmanként nagyon jól tud esni. Szóval igyekeztem valamiféle tudatosságot elsajátítani úgy, hogy a kecske is jól lakjon, de a káposzta is megmaradjon.

Ezt a fajta tudatosságot pedig igyekszem az életem minden területére ráilleszteni. Nem rég például elhatároztam, hogy fogok venni egy új nyári gumi szettet az autómra. Már egy ideje spórolok rá, igaz még egy keveset kell, de már elkezdtem nézelődni. Rá is találtam egy webshopra, egészen pontosan a gumidiszkont.hu webshopjára.

Rengeteg, különféle abroncs található meg az oldalon, és ugyanígy márkákban is sokfélét meg lehet találni. Én annyira nem értek az abroncs márkákhoz, de a kiindulási alapom az volt, hogy mi az a márka, amiről már sokat hallottam, vagy sokszor hallottam. Gondoltam, nem lehet véletlen, hogy adott márkákat emlegetnek legtöbbször az emberek.

De az első és legfontosabb dolog, amit mindenekelőtt megnéztem, azok az árak voltak, és hát örömmel tapasztaltam, hogy rengeteg kedvezményes gumit láttam. Nyári gumi akció árak tömkelege tárult a szemem elé, és ráadásul nem is csak pár százalékos kedvezménnyel, hanem több tíz százalékos árengedménnyel.

Van egy találatokat szűkítő kereső a weboldalon, amit természetesen használtam, hiszen nagyban megkönnyíti a dolgokat, tekintve, hogy több mint 30.000 féle gumiabroncs teszi ki a kínálatot. Valójában háromféle kereső is van, én ebből az autó szerinti keresést választottam, mert azt találtam a legegyszerűbbnek. Itt az autó típusa szerint ajánl abroncsokat, hiszen minden autóhoz meg szokta adni a gyártó, hogy mekkora méretű gumikat lehet rá felhelyezni.

A nyári gumik akciós árai mellett, ami nekem még nagyon tetszett, hogy minden abroncshoz tartozik egy készletnyilvántartás. Azt olvastam, hogy ez folyamatosan, bizonyos időközönként automatikusan frissül, így gyakorlatilag mindig látható, hogy aktuálisan miből mennyi van raktáron. Szerintem ez nagyon szuper, engem legalábbis nagyon szokott idegesíteni, amikor kinézek egy webshopban mondjuk egy ruhát, meg is rendelném, és csak akkor jelzi a rendszer, hogy elfogyott. De ami még ennél is rosszabb, amikor megrendelem és pár nap múlva jön az e-mail, hogy sajnálják, de már mielőtt megrendeltem, elfogyott a termék. Na, itt ilyen problémák nem nagyon fordulhatnak elő.

Ez a visszajelzés szerintem különösen fontos az abroncsok esetében, hiszen egy fajta abroncsból minimum kettőt kell vásárolni, hiszen minden tengelyen egyformák kellenek, hogy legyenek a gumik.

Én négy egyformát szeretnék, így majd amikor eljutok a vásárlásig, ez nagyon hasznos lesz, hogy látom, van-e belőle kellő mennyiség.

Már csak abban kell bíznom, hogy megmaradnak ezek a szuper kis akciók, hiszen még nagyjából egy hónap lesz, míg eljutok a vásárlásig.

Egyébként érdemes minden esetben – szerintem – alaposan megtervezni a gumiabroncs vásárlást, ugyanis a gumidiszkont.hu-nál, a személyes átvételre csupán Miskolcon van lehetőség. Viszont természetesen van házhoz szállítás, ami meglepően jutányos áron van egyébként. Szóval, mint már említettem érdemes átgondolni, hogy mikor is rendeljük meg az abroncsokat, ugyanis, amikor a gumicserék szezonja van, később kaphatjuk kézhez a megrendelt terméket, hiszen olyankor jelentősen megnövekszik a forgalom. Egyéb esetben viszont, akár már a megrendelést követő munkanapon kiszállítják.

Nyári gumi akció árak