Fő a testi és lelki egészség!

Mostanában rendkívül stresszes időszakon megyek keresztül, ezért megfogadtam, hogy egészségesebben fogok élni, hátha az segít.

El is kezdtem gyorsétterem helyett salátabárba járni, több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, na meg odafigyelni arra, hogy elegendő folyadékot fogyasszak mindennap. A sportolást egy kicsit nehezebb volt beütemezni az elfoglalt hétköznapjaimba, de van a lakásomtól nem messze egy jógastúdió, ahová beiratkoztam, és már egy ideje heti kétszer járok.

A legjobb barátnőm figyelemmel kísérte ezt az átalakulást, de látta rajtam, hogy valami még hiányzik. Valamennyi feszültség még mindig volt bennem, és magam sem tudtam, hogy miért.

Ekkor jött a barátnőm világmegváltó gondolata: lehet, hogy a testem egyre egészségesebb, de a lelkemnek is kellene valamilyen feltöltődés. Ennek hatására eldöntöttem, hogy elszakadok egy kicsit a munkától, és az egész péntek délutánomat egy régi hobbimnak fogom szentelni. Ez a hobbi pedig nem más, mint az internetes vásárlás.

Nagy izgalommal vártam, hogy az internetet böngészve új webáruházakat fedezzek fel, ugyanis már legalább két éve nem vásároltam a neten. Bevett szokásom, hogy több oldal árait, ajánlatait, készleteit összevetem, és végül azt az áruházat választom, amelyikkel a legjobban járok.

Ezen a péntek délutánon is így terveztem eljárni. Legelőször egy új női pénztárca érdekelt, szóval ennek kezdtem el utánanézni. Nézegettem az oldalakat, de valahogy egyik sem volt szimpatikus, úgyhogy sehol sem töltöttem el sok időt. Egészen addig, amíg meg nem találtam a legjobb női pénztárca kínálatot, amit csak el tudok képzelni: ez pedig az Anna Táska webáruház oldalán volt.

Amikor véletlenül rátaláltam erre az oldalra, tudtam, hogy nincs is szükség a szokásos összehasonlító procedúrára. Semmilyen más webáruházat nem néztem meg ezután, hiszen itt mindent megkaphattam, amire szükségem volt.

Először a női pénztárca kategóriában néztem körül, és teljesen ledöbbentem: ilyen különleges tárcákat a hagyományos boltokban sose lehet látni, és még csak nem is ez a legjobb. Az itt árult márkák egytől egyig világszínvonalúak, és a bolt egyik nagy előnye, hogy ezeket a minőségi holmikat verhetetlen áron kínálja. Ahogy a termékek között görgettem, sorban jöttek szembe a leárazások – így még a bolondnak is megéri, márpedig én nem vagyok bolond. Ki is választottam egy, a stílusomhoz leginkább illő fekete darabot, és habozás nélkül a kosaramba tettem. Külön tetszik, hogy minden vásárláskor pontokat gyűjthetek, amiket egy egyszerű regisztráció után be tudok váltani a következő alkalommal.

Hiszen nem is kérdés, hogy volt (és lesz is még) következő alkalom! A női pénztárca vásárlásával még nem ért véget a péntek délutáni program. Egészen véletlenül pont szükségem volt egy új táskára is, amit nyilvánvaló módon szintén az Anna Táska boltból szereztem be. Egy ilyen szépen és igényesen kialakított weboldalon egyszerűen élmény vásárolni! Bármennyi időt képes lettem volna itt eltölteni…

Azonban a délután a végéhez közeledett, úgyhogy miután végignéztem a teljes kínálatot, kiválasztottam és megvettem a gyönyörű, sötétkék válltáskámat, amibe egyszerűen szerelmes vagyok.

A lelki feltöltődés sikeres volt, nagyon jól éreztem magam a női pénztárca- és táskavásárlás után. Két nap múlva pedig, amikor a termékek megérkeztek, még jobb lett a kedvem. Nagyon elégedett vagyok az új kiegészítőimmel, mindenki dicséri őket, és én is úgy érzem, hogy remekül illenek hozzám. Azóta is azt tervezgetem, hogy a következő alkalommal mi mindent fogok beszerezni. Lehet, hogy egy új öv is kéne… Na meg egy hátizsák!

Örülök, hogy megtaláltam ezt a webáruházat, mert úgy érzem, hogy legalább annyit hozzátett az egészségemhez és a közérzetemhez, mint a helyes táplálkozás és a mozgás. Az új mottóm ez lett: fő a testi és lelki egészség!