Gyökerestül megváltoztattam az egész életem

olajos thai masszázs

Az elmúlt időszak mindenkire biztos nagy hatással volt. Nekem pedig leginkább azért, mert felnyitotta a szemem, hogy mennyire nem foglalkozom a testi és lelki egészségemmel. Úgy döntöttem, hogy elkezdek egészségesen táplálkozni, száműztem minden tartósítószeres kaját az életemből, elkezdtem rendszeresen sportolni, szánok időt a pihenésre és a feltöltődésre is. Így történt, hogy beiktattam az életembe, az olajos thai masszázs fogalmát is.

A most már több alkalommal jártam a Karma Thai Masszázs szalonjában és bizton állíthatom, hogy az ott dolgozó masszőrök teljesen profik. Már az első alkalom után is éreztem a különbséget, de így határozottan mondhatom azt, hogy merőben hozzájárul a jó közérzetemhez. Az olajos thai masszázs az átmenet a száraz thai és az olajos svéd masszázs között. A thai masszázs ugyanis egy speciális ruhában történik és tulajdonképpen azért mondják rá, hogy száraz masszázs, mert a kezelés során semmilyen krémet vagy olajat nem használnak, nagyon maximum egy kis izomlazítót. Nyújtó és feszítő mozdulatok váltják egymást, ami egy meghatározott koreográfia alapján történik. Ezzel ellentétben az olajos thai masszázs során valóban használnak olajat a masszázs, hogy a nyújtó simító mozdulatokat könnyebben el tudják végezni. Így egyértelmű, hogy ez már nem ruhában történik és egy teljesen más élmény nyújt mint egy sima száraz masszázs.

Én amúgy mindegyiket kipróbáltam, de nekem valahogy az olajos thai masszázs jobban bejött. Persze ízlések és pofonok, az egyik barátnőm a száraz masszázsra esküszik.

Egyébkén a Karma Thai Masszázsnak két szalonja is van Budapest belvárosában, az egyik a Király utcában, a másik pedig a Síp utcában. Nem feltétlenül kell náluk előre foglalni időpontot, mert akár az utcáról besétálva is fogadnak, de jobb szerintem biztosra venni, ezért én mindig az online időpontfoglaló rendszerüket használom, így az sem baj, ha este edzés után kezdek időpontot keresgélni, mert ez ugye 0-24 működik.

Itt ki tudod választani, hogy milyen masszázsra szeretnél menni, hány percesre, melyik szalonba, de még azt is hogy melyik masszőrt szeretnéd. Szerintem ez egy nagyon jó dolog, hiszen, ha van egy konkrét masszőr, aki neked nagyon bevált, simán tudod úgy alakítani a dolgokat, hogy mindig hozzá kerülj.

Ez a weboldal címük, nézzetek el rá: karmathaimasszazs.hu