Innen igényeltem cég székhelyszolgáltatást az új salátabáromnak

Néhány évvel ezelőtt hosszas vizsgálatokat követően kiderült, hogy komoly problémáim vannak egészségügyileg. A cukrom sem oké, a laktóz, a tartósítószerek és a glutén pedig olyan tüneteket produkál rajtam, ami hogy is mondjam, nem könnyíti meg az életemet. Ez meglehetősen komoly életmódbeli változtatásokat idézett elő nálam, mondom sem kell, hogy nem igazán volt más választásom. Rengeteg ételt elhagytam, más ételek pedig felkerültek a palettára, közülük sok olyan hozzávalóval, amit nem is igazán ismertem korábban, pedig nem mondanám, hogy egyoldalúan táplálkoztam. A mozgás pedg sokat nagyott teret kapott az életemben, hiszen mindennek az az alapja, hogy ez a két dolog tökéletes balanszban meglegyen a mindennapokban.

Úgy döntöttem, hogy ezeket a tapasztalatokat másokkal is szeretném megosztani és segíteni az életmódváltásban, ezért elhatároztam, hogy nyitok egy salátabárt, ahol nem csak saláta van, hanem minden más, ami az életmódváltásban segíthet: tanácsadás, receptek, ötletek, na és persze jó társaság!

A cégalapítás rendkívül gördülékenyen ment, mert egy barátom ajánlott egy olyan vállalkozást, ahol mindent megcsinálnak helyettem, nekem csak alá kell írnom a papírokat. Nem kellett többet mondani, felkerestem a topcegalapitas.eu weboldalt, ahol minden információt megtaláltam. Többek között azt is, hogy legnagyobb szerencsémre nem csak a cég alapítással foglalkoznak, hanem cég székhelyszolgáltatás is elérhető náluk. Ezért azért fontos, mert budapesti székhelyet szeretnék a cégemnek, de ott nem rendelkezek egyelőre saját ingatlannal, egy bérleményre viszont nem szeretnék céget bejegyeztetni, mert bármi közbejöhet én meg mehetek a cégbíróságra egy zsák pénzzel átiratni magamat egy másik címre.

A topcegalapitas.eu cég székhelyszolgáltatására több helyszínen is lehetőség van, nyilvánvalóan ettől függ az ára. Ha budapesti helyszínt szeretnénk – mint esetemben – akkor választhatunk a pesti és a budai oldal között. Mindkét esetben egy kifogástalan irodát kapunk cserébe, ahol egyrészt átveszik és kezelik (tehát digitalizálva továbbküldik) az érkező hivatalos és nem hivatalos leveleket és dokumentumokat, másrészt pedig bármikor igénybe vehetjük a helyiséget tárgyalóként. Gondoljunk csak bele, micsoda illusztris megjelnést nyújthat, hogyha egy Dunára néző irodában fogadjuk a megrendelőt. Egy fél fokkal egyből komolyabban vesznek, meg hát ez totál pszichológia, de egy ideális környezetben sokkal könnyebben bólint rá az ember esetleg olyasmire is, amire egyébként nem feltétlenül helyeselne.

A budapesti címeken kívül lehetőség van vidéken is székhelyet bérelni, méghozzá Újlengyelben. Ez azért nyerő, mert ott nem kell iparűzési adót fizetni, ami bizonyos vállalkozások esetében elég vastag összeg tud lenni. Tehát egy gyors kalkulációt követően van akinek érdemes kicsit többet fizetni a bérletért és közben nem fizetni IPA-t, de ehhez annyira nem értek, mert engem ez a lehetőség a lokáció miatt már önmagában sem érint.

Mennyibe kerül a cég székhelyszolgáltatás a topcegalapitas.eu-nál? Hát az attól függ, hogy milyen csomagot veszünk igénybe. Ha csak a budapesti opciót nézzük, akkor a válasz az, hogy 29 900 forint + áfa. Ez az összeg magában foglalja a 6 plusz egy ajándék hónapnyi bérleményt a székhelyre, sőt, hogyha nincsen saját ügyvédünk, akkor ezért az összegért cserébe a cégalapítást vagy módosítást is elintézik nekünk. Tehát nem kell ügyvéd után kajtatni, cégbíróságra bumlizni, jogszabályokat olvasni, egyszerűen csak bemenni az irodába és kész, el van intézve minden egy helyen, egy csapásra. Nekem rendkívül pozitív volt velük a tapasztalatom, jó szívvel ajánlom nektek is a topcegalapitas.eu csapatát és a budapesti cég székhelyszolgáltatás lehetőségét!