LOLmarkt.hu – Egyedi póló a vasárnapi vegán vásárra

Egyre többen keresik a húsmentes életmódot, és sokan közülük szeretik is hangoztatni, illetve megmutatni azt, hogy ők váltottak. Hiszen ez egy nagy teljesítmény. A vegán életmód az állati eredetű ételek teljes kizárásával jár. Még viszonylag új trendről van szó, így hosszútávon nem tudjuk, pontosan milyen hatásai vannak annak, ha teljesen mellőzzük az állati eredetű anyagokat az étrendünkből.

Az biztos, hogy ezek az emberek sokkal nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy mit esznek, hogy változatosan fogyasszanak különböző zöldségeket, magvakat, cukrokat és fehérjéket, így összességében sokkal tudatosabb étkezés a jellemző rájuk.

Van egy barátnőm, aki minden vasárnapját a vegan sunday marketen tölti. Ez tulajdonképpen több országban is minden vasárnap megrendezésre kerül, egy ideje pedig nálunk is helyet kapott Budapest színes programkínálatában. Itt az érdeklődők vegán, azaz teljesen hús és állati eredetű anyagoktól mentes ételeket vásárolhatnak, kóstolhatnak. Rengeteg alapanyagot lehet itt kapni, az érdeklődők recepteket is cserélhetnek, ha szeretnének. Sokan látogatnak el vasárnaponként erre a vegán piacra.

itt ugyanis olyan emberekkel találkozhat, akik hozzá hasonlóan lemondtak a húsevésről. A barátnőm szereti mutatni, hogy az állatok érdekeit tartja szem előtt a legtöbb döntésében, ezért amikor a születésnapja eljött, megígértem neki, hogy elkísérem egy ilyen piacozásra, és hajlandó leszek a vegán ételekből enni. Én igyekszem egészségesen táplálkozni, de a húst, mint elsődleges fehérje forrást még nem zártam ki az étrendemből, és nem is terveztem.

A barátnőm nagyon lelkes volt, neki nagyon sokat jelent, hogy elmegyek vele erre a piacra.
A születésnapjára pedig úgy döntöttem, hogy ajándékba egy “Cruelty free and Vegan” feliratú pólót készíttetek.

A LOLmarkt.hu – Egyedi póló oldalon néztem utána, hogy milyen lehetőségeim vannak a póló elkészíttetésére. Náluk lehet e-mailen keresztül is rendelni pólót, de ami nekem szimpatikusabb volt, az az a lehetőség, hogy személyesen csináltathatok a boltjukban. Mivel a munkahelyem közelében van is boltjuk, ezért ez tűnt a leglogikusabb lépésnek. Kerestem egy mintát az interneten, amin szerepel a tervezett felirat és a logó is, majd ezt kicsit feljavítottam, kicsit átméreteztem és így vittem magammal az üzletbe, ahol segítettek is nekem.

Nagyon kedves volt az eladó, nagyon tetszett neki a póló, mert kiderült, hogy Ő is vegán, neki is nagyon sokat jelent , hogy amit eszik és visel az ne állatokból készüljön, úgyhogy támogatta a póló ötletét.

Nagyon gyorsan sikerült megcsinálnia a pólót, ami pontosan úgy nézett ki, ahogyan azt én elképzeltem és a mérete is stimmelt. Jól döntöttem, hogy itt csináltattam meg, mert az eladóval meg tudtam beszélni, hogy pontosan hova szeretném elhelyezni a feliratot a pólón, illetve azt is meg tudtuk beszélni, pontosan mekkora legyen.

Azt mondta, sokan vannak, akik először nyomtattatnak pólót életükben, és nem igazán tudják, mekkora minta lenne jó, vagy hogy hova kellene pontosan pozicionálni. Ilyenkor, mint nekem is, segíteni szokott, hogy mindenki olyan pólóval távozhasson, ami a legjobban megfelel az elképzeléseinek.

A póló anyaga nagyon jó, a nyomat is nagyon strapabírónak tűnik és szerencsére a méretezés is átlagos. Találkoztam már egészen trükkös méretezéssel, mikor az általában vásárolt méret kicsi volt rám, de itt szerencsére olyan, mint mindenhol máshol, pont jó lesz a barátnőmnek.

Nagyon várom, hogy vasárnap találkozzunk és odaadhassam neki a pólót, amit biztosan imádni fog.

Nagyon meg vagyok elégedve a LOLmarkt.hu – Egyedi póló nyomtatással, mert könnyen és gyorsan lehet itt megvalósítani az ötleteket, így biztos vagyok benne, hogy később még vissza fogok jönni és magamnak is csináltatok valami jó mintával díszített egyedi pólót.