Táplálkozási tanácsadás – meg lehet élni belőle?

A diplomám megszerzése után szinte azonnal táplálkozási tanácsadóként kezdtem dolgozni egy nagyobb cégnél. Én magam is egész életemben ügyeltem arra, hogy egészséges életmódot folytassak, és a küldetésemmé vált, hogy másoknak is segítsek elindulni ezen az úton.

Nem kerestem rosszul a munkahelyemen, azonban fokozatosan elkezdett kialakulni bennem a vágy, hogy elindítsam a saját vállalkozásomat táplálkozási tanácsadóként. Úgy éreztem, hogy elegendő tapasztalatot szereztem a szakmában ahhoz, hogy egyénileg is sikeressé válhassak, ehhez azonban mindenek előtt szükségem volt némi indulótőkére és egy székhelyre a cégemnek.

A székhely kérdése igen hamar megoldódott a szekhelyszolgaltatas24.hu-nak köszönhetően, akiknek a weboldalára egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet. Ez a cég azzal foglalkozik, hogy székhelyet biztosít ügyfelei számára vállalkozásaikhoz, így tehát nekik nem kell saját ingatlant bérelniük vagy vásárolniuk erre a célra.

Több szempontból nézve is megéri ezt a székhelyszolgáltatót választani, de legfőképpen azért, mert velük az ügyintézés gyors és egyszerű. Az ügyintézés internetes úton történik, tehát nem kell személyes találkozókra pazarolnunk az időnket. A kapcsolatfelvétel is gyors, ugyanis ennél a székhelyszolgáltatónál elérhető a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel településeken. Ez azt jelenti, hogy már egy órán belül kézhez kaphatjuk a hozzájárulási nyilatkozatot e-mail útján anélkül, hogy előre ki kellene fizetnünk a székhelydíjat.

A szekhelyszolgaltatas24.hu két városban is biztosít székhelyet ügyfelei számára. Az egyik lehetőség, hogy Budapesten, központi helyen lesz a vállalkozásunk székhelye – tetszés szerint Budán vagy Pesten. Létezik azonban egy másik, igencsak kedvező lehetőség, miszerint a székhelyünk Újlengyelben lesz. A cég weboldalának információi alapján ez egy olyan Pest megyei település, ahol az önkormányzat már évtizedek óta 0%-on tartja az iparűzési adót, így tehát az idetelepülő cégek sok pénzt takaríthatnak meg.

Az is e mellett a székhelyszolgáltató mellett szól, hogy több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakmában. Ez egyben azt is jelenti, hogy tíz évnyi gyakorlatot szereztek a hatóságok kezelésében, ami nagyon jól jöhet abban az esetben, ha valamilyen okból kifolyólag szembe kerülnénk a hatóságokkal.

Számomra nem is volt kérdés, hogy ezt a székhelyszolgáltatót fogom megbízni a feladattal, a Bisnode általi AA kategóriába való besorolásuk pedig csak megerősített abban, hogy ez valóban egy megbízható cég. Minden vállalkozó számára ajánlom, hogy válassza a Székhelyszolgáltatás expresszt 1 órán belül – Budapest, Újlengyel településeken!